Σχετικά με Εμάς

Η φιλοσοφία του Ιατρικού Κέντρου Ψυχικού  είναι η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, με πελατοκεντρική αντίληψη. Το όραμά της είναι να αποτελέσει μία από τις κορυφαίες επιλογές στον χώρο της ιδιωτικής υγείας.

Οι Υπηρεσίες μας

Η δομή υγείας είναι πάντα σε ετοιμότητα, ώστε να εξυπηρετήσει τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα. Μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη, έκτακτη ή μη – καθημερινά και όλο το 24ωρο.
Για τη μεταφορά των ασθενών η Κλινική διαθέτει ασθενοφόρα, αλλά και ελικόπτερο για την περίπτωση που απαιτείται αεροδιακομιδή.
Επιπλέον, η Κλινική παρέχει υποστήριξη νεφρολογικής κλινικής, καθώς μπορεί να παραπέμψει άμεσα τους πάσχοντες για αιμοκάθαρση στην κατάλληλη συνεργαζόμενη κλινική.

Το Προσωπικό μας

Το Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού δημιουργεί για εσάς κλίμα σιγουριάς και ασφάλειας, καθώς διαθέτει κορυφαίους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με μεγάλη γνώση και εμπειρία σε απλά έως εξειδικευμένα ιατρικά προβλήματα. Επιπλέον, οι ιατροί είναι πολύγλωσσοι, πράγμα που διευκολύνει σημαντικά την επικοινωνία με τους ξένους ασθενείς.
Το άριστο νοσηλευτικό προσωπικό, με εξαιρετική κατάρτιση και συνεχή εκπαίδευση, προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα και βρίσκεται πάντα δίπλα στον ασθενή.
Το προσωπικό μας δημιουργεί για τους ασθενείς ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον. Εμπιστευθείτε μας για την παροχή της καλύτερης ιατρικής φροντίδας.

Ο Εξοπλισμός και οι Εγκαταστάσεις μας

Το Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού διαθέτει υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Με τις πιο σύγχρονες ιατρικές μεθόδους και τεχνολογία αιχμής, στόχος είναι η καλύτερη και αποτελεσματικότερη διάγνωση και θεραπεία, με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία για τον ασθενή.
Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν διαγνωστικά εργαστήρια, ειδικές μονάδες και εξωτερικά ιατρεία.
Τα πλήρως οργανωμένα και εξοπλισμένα τμήματα της Κλινικής είναι έτοιμα να στηρίξουν οποιαδήποτε έκτακτη ή μη ανάγκη σας.


Επικοινωνήστε με την HealthCare Greece