Έκτακτη Ανάγκη

Πολλές φορές, το να οργανώσουμε ένα ταξίδι μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια είναι αρκετά δύσκολο. Ειδικά την περίοδο των διακοπών, ως τουρίστες, στον νου μας κυριαρχεί το να φτάσουμε στον προορισμό μας και να περάσουμε όμορφα.

Στην HealthCare Greece νιώθουμε ότι πρέπει να εφαρμόζουμε έμπρακτα την σημασία της λέξης “φιλοξενία”, έναν χαρακτηρισμό που αποτελεί πολιτιστική κληρονομιά για τον ελληνικό λαό.

Γι’ αυτό και πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωση μας να παρέχουμε ασφάλεια στον επισκέπτη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του. Να γνωρίζει ότι είμαστε δίπλα του και μπορεί να στηριχθεί πάνω μας για ό,τι προκύψει σε θέμα υγείας, είτε επείγει είτε όχι.

H HealthCare Greece είναι κέντρο υγείας με ανθρωποκεντρικό άξονα. Εξυπηρετεί επισκέπτες από όλες τις χώρες, παρέχοντάς τους ιατρικές υπηρεσίες.

Βασιζόμαστε σε πρότυπα υψηλών προδιαγραφών για τη φροντίδα της υγείας των επισκεπτών και συνδυάζουμε την ανθρώπινη προσέγγιση με τον επαγγελματικό χαρακτήρα. Βρισκόμαστε πάντα σε συνεργασία και συνεννόηση με τις παγκόσμιες ασφαλιστικές εταιρείες, παρέχοντας έτσι ολοκληρωμένη κάλυψη.

Η ασφάλεια της υγείας των επισκεπτών της χώρας μας, δεν πρέπει να θεωρείται πολυτέλεια, αλλά δεδομένη παροχή. Είτε για απλή ιατρική συμβουλή είτε για έκτακτα σοβαρά περιστατικά, που χρήζουν εντατική θεραπεία και χειρουργική αντιμετώπιση.

Στο ιατρικό κέντρο της HealthCare Greece διαθέτουμε γιατρούς έμπειρους στην έκτακτη φύση των περιστατικών της υγείας, με άριστες επικοινωνιακές ικανότητες και εξοικείωση με τις ξένες γλώσσες, κάτι που τους επιτρέπει να κατανοήσουν τον ασθενή, ακόμα και σε ώρες ύψιστης ανάγκης.

Οι ιατρικοί τομείς που καλύπτουμε ποικίλουν και εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, ενώ διαθέτουμε μεγάλο αριθμό νοσηλευτικών κλινικών, ακόμα και για τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Το ιατρικό κέντρο μας λειτουργεί 24/7, καλύπτει τηλεφωνική επικοινωνία σε 24ωρη βάση και παρέχει δυνατότητα επικοινωνίας με email, με άμεση ανταπόκριση.
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική.

Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Atiki

Φόρμα Επικοινωνίας