Δημήτρης Ζησιάδης – Γενικός Χειρουργός

Ο Δρ. Ζησιάδης Δημήτρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής και διαθέτει άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος.

Έλαβε την ειδικότητά του στη Γενική Χειρουργική από το ΓΝΑ ΚAT, ενώ παράλληλα εκπαιδεύτηκε στο τμήμα Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής της Κλινικής. Η εκπαίδευσή του εκτείνεται και στην αποκατάσταση της Βουβωνοκήλης, της Οσχεοκήλης και της Κοιλιοκήλης με διπλό πλέγμα και τοπική αναισθησία. Παράλληλα είναι εγκεκριμένος εκπαιδευμένος της Ethicon στον τομέα της κήλης. Είναι Διευθυντής Χειρουργικής MDM Greece και Διευθυντής Γ’ Γενικής Χειρουργικής Therapis General Hospital.

Στο ενεργητικό του διαθέτει πληθώρα επεμβάσεων βαρέων πασχόντων στον δημόσιο τομέα, αλλά και πολυάριθμες συμμετοχές σε σύγχρονες χειρουργικές αποκαταστάσεις στο εξωτερικό, με επιμονή για την εκτέλεση των μεθόδων αυτών και στην Ελλάδα. Έχει λάβει μέρος σε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων γενικής και λαπαροσκοπικής, καθώς και ρομποτικής χειρουργικής.

Υπήρξε συνεργάτης Χειρουργός σε μεγάλο αριθμό ιδιωτικών κέντρων σε Ελλάδα, Ιταλία και Αγγλία (Λονδίνο). Σήμερα, διαθέτει τρία ιατρεία στην Αθήνα και χρησιμοποιεί τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τις πιο σύγχρονες τεχνικές που εφαρμόζονται παγκοσμίως.

Επικοινωνήστε με την HealthCare Greece